Vårt företag har bidragit till att fler fått möjlighet att spela. Vi har justerat och stämt piano och flyglar, sålt nya instrument och tillbehör i över 25 år med hela Sverige som arbetsfält. Vi har växt i takt med behoven, både kunskapsmässigt och materiellt. Vårt företag har mycket god kreditvärdighet och pålitlighet.

Michael Thomasson startade företaget Din pianostämmare i Siljansbygden 1996.

Din pianostämmare utställningshall för piano och flygel samt reparationsverkstad för dito
Din Pianostämmare – Nya Feurich piano & flyglar

Företagets affärsidé är dels att sälja nya Feurich piano och flyglar samt att underhålla de äldre piano och flyglarna. Detta sker genom en 1-2 pianostämningar/år och instrument samt genom reparationer och renoveringar. En annan del av verksamheten är att tillverka och tillhandahålla strängar till piano och flyglar. Dessa är vi ensamma om att tillverka och säljs över hela Sverige. måttanpassade efter kundens önskemål, till alla tänkbara fabrikat. Bassträngarna tillverkas manuellt av rent stål och ren koppar. Vi använder bara de bästa materialen till bassträngarna, bästa tyska kvalité. Vi levererar inom en vecka. Välkommen att göra ett besök eller ring om vi kan hjälpa er!

Beställ era strängar genom webshopen. Skicka därefter även ett mejl med måttuppgifterna!

Även reservdelar går att köpa av företaget exempelvis klimatanläggningar, pianopallar, pianorullkärror, flygelkärror, bärselar, silentsystem, självspelande system, polermedel, belysning, överdrag mm. 

Vi har en modern verkstad med full maskinell utrustning och ett vackert showroom för att visa upp våra instrument och erbjuda er att prova ut i lugn och ro det instrument som faller för er smak.

Vi kommer hem till er och värderar ert instrument, bedömmer vad som behöver göras för att få det fullgott samt en kostnadssammanställning som ni får ta ställning till. Faller det väl ut så tar vi med oss instrumentet och gör den överenskomna reparationen / renoveringen.

Vi utför även piano och flygel -transporter över hela vårt avlånga land, med vår egna lastbil till humana priser. Klicka på flytt & transport för att läsa mer.