Söker ni ett högre äldre piano med karaktär och historia så har ni hittat rätt. Detta Bechstein piano har tillhört en lokal känd musiker som vi nu byter stämskruvar på och gör rent instrumentet invändigt. Möbeln har patina som antyder om sin ålder, gillar man inte det kan vi lämna in det för lackering till en extra kostnad. Andra tillbehör kan vi naturligtvis också ombesörja på er förfrågan.

Bechstin Modell L

C, Bechstein har tillverkat detta kvalitetsinstrument som har en hel elfenbensklaviatur (de vita tangenterna) och ebenholts (de svarta tangenterna). Vi ska byta stämskruvar och justera mekaniken.

Se över mekaniken så att axlar löper som de ska och att tangenterna har god kontakt med mekaniken.

Demontera, slipa och polera klaviaturen för att få estetiskt tilltalande tangenter.

Justera djup och gradläggning så de ligger perfekt vågrätt. Det kräver en insats som vi är beredda att lägga ner för att Bechstein pianot ska bli så bra som möjligt för en begränsad slant.

Ett akustiskt äldre piano av hög kvalite som detta, håller generationer framöver med rätt skötsel och service. Grundpriset för detta instrument med nya stämskruvar är 45000 kronor.

På C. Bechstein-fabriken bygger erfarna pianomakare instrument av exceptionell kvalitet, var och en försedd med en distinkt musikalisk personlighet. Mer än 160 års expertis inom pianotillverkning är ett vittnesbörd om kontinuitet och pålitlighet.

Mer information finns att tillgå på tillverkarens hemsida.

Högsta modellen av Bechstein
Bechstein Piano
IMG_4983
IMG_4984
IMG_4985
IMG_4986
IMG_4987
IMG_4989
Äldre kvalitetsinstrument
Behstein modell 2
Shutze marke
Bechstein
Bechstein
Bechstein piano