Feurich har verkligen lyckats få ut mesta möjliga utav den här lilla flygeln. Den har samma briljans som övriga Feurich flyglar i mitt och diskantparti. Trots sin litenhet så ger den även i basen en förhållandevis stor och djup klang som uppskattas. Wiens duktiga tekniker har skapat en kompakt flygel i en mycket fördelaktig prisklass.

En bra flygel!

Feurich flygel modell 162 babygrand är minstingen bland våra fina omtyckta kvalitetsflyglar. Denna fantastiska lilla flygel överraskar alla för den stora klangen i förhållande till det lilla formatet. Flygeln är jämn och rund i sin klangfärg och behagligt intonerad. En nyhet i flygeln är att det används Paulello rostfritt strängstål vilket ger en omfångsrik ton och en längre livslängd. Stämstocken där stämnaglarna är fästade är skiktlimmad och klimatresistent. Mekaniken är snabb och ger en distinkt anslagskänsla.

I nothyllan är en lång ledbelysning monterad som försiktigt lyser upp notbladet underifrån.

Det finns tre pedaler – una corda (flyttar mekaniken så hammaren träffar endast 2 strängar (3)

sustenuto (delvis tonhållningspedal)

legatopedal (håller kvar tonen)

Flygeln finns att tillgå i varierande träslag. Svartpolerad och vitpolerad är de vanligaste. Bourdoux och valnöt finns också att beställa.

Vi har även möjlighet att installera Feurich Silencer System som tillval om ni har behov av att kunna spela med hörlurar utan att störa omgivningen.

Då priser ändrar sig hela tiden ber vi er kontakta oss för dagsaktuellt pris. I vår vackra utställningshall finns den även i vitt utförande. Vi har naturligtvis finansieringsförslag om så önskas.

Prospekt 162

Mod.  161 - Professionell I

Feurich modell 162 svartpolerad flygel i mässingsutförande

mod161_mahoganpolerad

Feurich modell 162 i poleradmahogny i mässingsutförande

Så här låter modell 162

mod161vitpolerad

Feurich modell 162 vitpolerad i kromutförande

Har ni önskemål om att dela upp betalningen har vi lösningar för detta. Alltifrån räntefri avbetalning om 24 månader till 60 månaders avbetalning med ränta. Vår samarbetspartner när det gäller avbetalning är wasakredit.

se även våra två andra modeller 179 och 218