Feurich modell 179 – en modern klassiker

Feurich flygel modell 179

Din Pianostämmare i Siljansbygden är auktoriserad återförsäljare av Feurich - en av världens mest erkända instrumentbyggare. Deras flyglar har länge stått för för tradition och innovation i musikaliska sammanhang – och modell 179 är inget undantag.
Feurich är mästare på att bygga flyglar som håller en både kvalitetsmässigt och konstnärligt hög nivå – och vi är stolta att kunna rekommendera modell 179, ny flygel, till dig som vill köpa flygel av oss.

Ny flygel - vår storsäljare - Proffesional 2

Feurich modell 179 är en vidareutveckling av modell 178, en mellanstor flygel och vår i särklass mest sålda instrument. Den har en briljant klang och ett anslag som svarar väl mot alla tekniska utmaningar i musiken. Samtidigt är den lagom stor att passa för dig som vill köpa en flygel i ett mer lätthanterligt format.

Instrumentet har en jämn klang över hela registret men också mer djup i basen än den mindre modellen. En flygel för dig som vill hålla en hög musikalisk nivå, men också samtidigt kunna njuta av ett instrument med en högst personlig karaktär!

 

Provspela en ny flygel av modell 179

I vårt showroom i Dalarna kan du provspela  en ny flygel från Feurich, modell 179 - denna pärla bland flyglar. Ta dig gärna tid och pröva ut instrumentets alla egenskaper och kvaliteter. Hos oss får du inspiration och kan själv uppleva denna modells särskilda anslag och klangrikedom. Modellen passar såväl i hemmet som i en konsertsal.

Du kan också lyssna på hur instrumentet kan låta i vårt provexempel här på hemsidan.

 

Priser och utförande

Kontakta oss på telefon eller e-post om du vill veta mer om Feurich modell 179. Du är även välkommen in till oss i vår utställningshall i Leksand. Pris för Feurich modell 179 börjar på 146 000 kronor i svartpolerat utförande. Hör av dig så berättar vi gärna mer om prisnivåer och utförande av denna flygel.

Vi erbjuder delbetalning om 24 månader (räntefritt) till 60 månader (med ränta) genom vår samarbetspartner Wasakredit.

 

 

Feurich flygel modell 179 i svartpolerad möbel med mässingsutförande

Feurich flygel modell 179 svartpolerad med kromdetaljer

Feurich flygel modell 179 vitpolerad med kromdetaljer

Så här låter modell 179

Friedrich Lühl, konsertpianist ifrån Paris, Frankrike gör en provrunda i vår utställningshall i Leksand . Lyssna och njut av vacker musik på en av våra många flyglar.

Prospekt 179