NYHETER

När du letar efter ditt dröminstrument – din flygel eller ditt piano så är du välkommen till Leksand och i ljuset av detta – Din Pianostämmare. Här finner du nyheter löpande.

”Din Pianostämmare i Siljansbygden expanderar med nytt showroom och lägenheter för uthyrning”

Din Pianostämmare i Siljansbygden har utökat sin verksamhet med ett nytt och större showroom för piano och flyglar. Det nya utrymmet ger nu ännu fler möjligheter att se och prova olika instrument från de mest prestigefyllda varumärkena.

Men det är inte allt – Din Pianostämmare har också öppnat tre nya övernattningslägenheter för uthyrning. Lägenheterna är fullt utrustade med bekvämligheter som kök, badrum och vardagsrum, och är perfekta för gäster som söker ett bekvämt och hemtrevligt boende under sin vistelse i Siljansbygden.

Lägenheterna kan nu bokas genom www.flygeln.online vilket gör det enklare än någonsin för resenärer att hitta det perfekta boendet för sin vistelse i Siljansbygden.

”Vi är så glada över att kunna erbjuda våra kunder ännu mer med vårt nya showroom och de nya lägenheterna”, säger Din Pianostämmarens ägare. ”Vi tror att våra gäster kommer att älska den nya, mer omfattande upplevelsen och vi ser fram emot att välkomna dem till vår nya utökade verksamhet.”

Yamaha B3 Trans Accoustic

Yamaha B3 Trans Accoustic

Senaste inkomna piano från Yamaha. Ett vackert instrument med senaste tekniken som heter Trans Accoustic.

Introduktionen av Yamaha b3 till b-serien gör att den närmar sig professionell
standarder samtidigt som den förblir trogen mot b-seriens designfilosofi om värde och prisvärdhet.
TransAcoustic™-funktionalitet har lagts till denna b3. Detta är en TransAcoustic™ av typen TC3.