Om din pianostämmare

Allmänt om

Din pianostämmare i Siljansbygden

Din pianostämmare i Siljansbygden startades 1996 av Michael Thomasson.

Din Pianostämmare i Siljansbygdens affärsidé är dels att sälja nya och underhålla äldre piano och flyglar. Detta sker genom en 1-2 pianostämningar/år och genom reparationer och renoveringar. En annan del av verksamheten är att tillverka och tillhandahålla strängar till piano och flyglar. Dessa är vi ensamma om att tillverka och de säljs över hela Sverige. Strängarna är måttanpassade efter kundens önskemål, till alla tänkbara fabrikat. Bassträngarna tillverkas manuellt av rent stål och massiv koppar. Materialen till bassträngarna enbart bästa tyska kvalité. Vi strävar efter att leverera inom en vecka. Välkommen att göra ett besök eller ring om vi kan hjälpa er!

Vi har en modern verkstad med full maskinell utrustning. Tre vackra lokaler för att visa upp våra instrument där ni får prova ut ert piano eller flygel i lugn och ro. 

Vi har flera exemplar uppställda för provspelning och erbjuder er att sitta i lugn och ro och välja ut just det instrument som passar er bäst. Vill ni kombinera er visit med att besöka andra turistmål i Leksand med omnejd erbjuder vi er snart boendemöjligheter i våra nyproducerade lägenheter. Dessa kommer att finnas bokningsbara på booking.com så snart de är klara.

Webbshopen

Beställ bassträngar genom webshopen. Skicka ett mejl med måtten.Tillbehör finns att köpa i webshopen. Klimatanläggningar från Damppchaser, pianopallar, pianorullkärror, flygelkärror, bärselar, silentsystem, självspelande system, polermedel, belysningar, överdrag mm. Dessa finner ni under webbshop.

Vi är återförsäljare för nya Feurich piano och flyglar dessutom Yamaha B-serien piano.

Hembesök

Vi besöker er och kikar på ert piano eller flygel så vi kan ta reda på vad som behöver göras. Ni får ett kostnadsförslag och faller det väl ut så tar vi med oss instrumentet och gör den överenskomna reparationen / renoveringen.

Din pianostämmare utför även piano och flygel transporter över hela vårt avlånga land med vår lastbil. Klicka på flyttjänst för att läsa mer

Niklas Riecken IT-specialist, Michael Thomasson – Feurich Sverige, Ernest Bittner – VD Feurich, Stuart Conagham – Försäljningschef Europa

Vill du veta mer om oss eller våra tjänster?

Trigger Sidebar Cart0
×
Your cart is empty. Go to Shop