Pianoplan

Att flytta pianon och flyglar

Pianoplan - hjälpmedel vid transport

Upptäck Pianoplan – ditt ultimata verktyg för flygeltransporter

Pianoplan är den perfekta lösningen när det kommer till flygeltransporter. Med denna innovativa apparat kan du smidigt och kontrollerat transportera pianon och flyglar upp för trappor. Det är en lättmanövrerad enhet som kan skjutas framåt eller bakåt för att balansera lasten på bästa sätt. Med bara ett knapptryck hissas flygeln horisontellt för att säkerställa att den inte flyttar sig under transporten. Vid många uppdrag kan Pianoplan vara avgörande då du kan utföra arbetet med endast en person.

I vår imponerande utställningshall flyttar vi runt nästan 200 flyglar varje år. Vi vet hur viktigt det är att hantera dessa känsliga instrument med försiktighet och precision.

Med Pianoplan kan hela maskinen lyftas upp 70 cm på rullar genom bara ett knapptryck, vilket gör att du kan manövrera den även i trånga utrymmen. Sedan kan den enkelt sänkas ner för att fortsätta färden på sina larvfötter. Vi styr hela enheten med hjälp av en joystick, vilket ger dig fullständig kontroll och precision. Pianoplan är konstruerad för att själv kunna lyfta upp 600 kg på sitt arbetsbord. Genom att investera i denna fantastiska maskin kan du minimera risken för skador på både människa och instrument.

Som återförsäljare av Pianoplan flygellyft i Sverige kan vi erbjuda dig den senaste teknologin inom området. Kontakta oss via mejl för att få den aktuella prisinformationen och ta nästa steg mot en säkrare och mer effektiv flygeltransport.

 

Introduktion av CTE PIANOPLAN 600J SPEEDY HORIZONTAL: Din ultimata batteridrivna larvfotstrappa

CTE PIANOPLAN 600J SPEEDY HORIZONTAL är en revolutionerande lösning som är utformad för att underlätta förtöjning, lastning och transport av olika typer av material samtidigt som de bibehåller en horisontell position. Denna innovativa modell är särskilt lämplig för transport av objekt med horisontella dimensioner, som exempelvis flyglar, skrivare, kopiatorer och andra föremål som behöver bibehålla en stabil horisontell position under transport.

En av de främsta fördelarna med PIANOPLAN HORIZONTAL är dess förmåga att säkert transportera objekt samtidigt som de hålls i en horisontell position. Till exempel, när du flyttar en kopiator som behöver hållas plan för att förhindra vätskeförlust, underlättar PIANOPLAN HORIZONTAL enkelt lastning och transport i rätt position. På samma sätt är PIANOPLAN HORIZONTAL perfekt för att placera en flygel från marknivå till en mellannivå, som en scen.

PIANOPLAN HORIZONTAL har alla de enastående funktionerna från standardmodellen, med tillägget av en rörlig plattform som är speciellt utformad för att transportera objekt samtidigt som de bibehåller en horisontell position. Detta säkerställer maximal bekvämlighet, säkerhet och effektivitet under transportprocessen.

Huvudfunktioner för CTE PIANOPLAN 600J SPEEDY HORIZONTAL:

  1. Batteridriven larvfotstrappa: PIANOPLAN 600J SPEEDY HORIZONTAL är utrustad med ett kraftfullt batteri som ger optimal prestanda och möjliggör smidig och effektiv klättring i trappor. Säg adjö till manuellt arbete och låt PIANOPLAN HORIZONTAL göra det tunga lyftet åt dig.

  2. Horisontell rörlig plattform: Huvudpunkten med PIANOPLAN HORIZONTAL är dess innovativa horisontella rörliga plattform. Denna funktion möjliggör transport av objekt samtidigt som de hålls i en stabil och säker horisontell position. Oavsett om det är en flygel, skrivare eller annan känslig utrustning kan du lita på att PIANOPLAN HORIZONTAL bibehåller deras integritet under transportprocessen.

  3. Mångsidiga tillämpningar: Denna exceptionella larvfotstrappa är lämplig för en mängd olika tillämpningar. Den är inte bara idealisk för transport av flyglar utan fungerar också som en pålitlig lösning för skrivare, kopiatorer och olika typer av objekt som behöver hålla en horisontell position under transport. Oavsett vilka specifika behov du har är PIANOPLAN HORIZONTAL utformad för att möta dem med lätthet.

Investera i CTE PIANOPLAN 600J SPEEDY HORIZONTAL och upplev den ultimata lösningen för förtöjning, lastning och transport av objekt samtidigt som de bibehåller en horisontell position. Säg adjö till riskerna med manuell hantering och lita på effektiviteten och pålitligheten hos PIANOPLAN HORIZONTAL. Kontakta oss idag för att lära dig mer om denna innovativa produkt och ta din materialtransport till nya höjder av bekvämlighet och säkerhet.

 

Pianoplan Piano o Flygeltransport
Pianoplan låter en person hantera och transportera upp till 600 kg tunga flyglar