Yamaha M-100

Projects
Vårt senaste objekt i pianoväg kostar 13000 kronor.

Yamaha piano M-100 är tillverkat 1970 i Nagasaki Japan. Ett slitstarkt instrument som nu servats på vår pianoverkstad. Det är invändigt rengjort, möbeln är bättrad och polerad, tonhöjden ligger på 440 hZ normalstämning. Vi erbjuder fri transport hem till er inom Dalarna samt 1 års funktionsgaranati.

Vårt senaste objekt i pianoväg kostar 13000 kronor.

Nu kan vi erbjuda ett bra piano för dig som vill börja spela piano men inte vill kosta på ett nytt piano. För 13000 kronor får du ett slitstarkt instrument som vi gått igenom och gjort rent, stämt till normalstämning. Vi kan leverera det hem till dig kostnadsfritt inom Dalarna eller till en rimlig kostnad utanför Dalarna. Ni har 1 års funktionsgaranti.

Yamaha Modell M-100

Vi har rengjort och noggrant stämt pianot flera gånger.

Services
Nya och begagnade instrument
Vår Service
Image is not available
Vår service

En trygg affär är att ha möjlighet till god service även efter köpet. De instrument vi vill sälja ska hålla en bra kvalité till ett bra pris. Vi utför renoveringar alltifrån stämning till totalrenoveringar. Vi tillverkar strängarna och transporterar hem till er tryggt och säkert med alla tillstånd o försäkringar som krävs.

Din Pianostämmare
Designing

Vi har i vår utställningshall även designinstrument såsom Feurich modell 125 design samt olika utformning på exempelvis insidorna på flyglarna.

Konstruktioner

Våra instrument är stabila konstruktioner som är byggda för att hålla en hel generation framöver. Det är bra för miljön - inget slit o släng utan gedigna tunga instrument som håller över tid. Vi ser till att sköta servicen efter köpet framöver så att kvaliten bibehålls i lång tid.

När ni ska välja instrument

Förr fanns piano i varje hem, att ha möjlighet till att spela är både glädje och rofinnande. Ett bra instrument leder till mer spelglädje så snåla inte när ni väl ska köpa, tänk på att instrumentet ska stå i centrum av ert hem under en lång tid.

Contact
Hitta till oss
Kontakta oss
Adress
Gör ett besök

Movägen 10
79331 Leksand

Email
Sänd oss ett mejl

info@pianostammare.se

Telefon
Slå oss först en signal

0706312356

Social
Follow us

Facebook Page Din pianostämmare

Slider