Din pianostämmare i siljansbygden har bidragit till att fler fått möjlighet att spela. Vi har justerat och stämt piano och flyglar, sålt nya instrument och tillbehör i över 30 år med hela Sverige som arbetsfält. Vi har växt i takt med behoven, både kunskapsmässigt och materiellt. Vårt företag har mycket god kreditvärdighet och pålitlighet. Vårt stora utbud av flyglar lockar pianister från hela Sverige.

Din pianostämmare i Siljansbygden startades 1996 av Michael Thomasson.

Din pianostämmare utställningshall för piano och flygel samt reparationsverkstad för dito
Din Pianostämmare i Siljansbygden – Nya Feurich piano & flyglar

Din Pianostämmare i Siljansbygdens affärsidé är dels att sälja nya och underhålla äldre piano och flyglar. Detta sker genom en 1-2 pianostämningar/år och genom reparationer och renoveringar. En annan del av verksamheten, tillverka och tillhandahålla strängar till piano och flyglar. Dessa är vi ensamma om att tillverka och säljs över hela Sverige. måttanpassade efter kundens önskemål, till alla tänkbara fabrikat. Bassträngarna tillverkas manuellt av rent stål och massiv koppar. Materialen till bassträngarna enbart bästa tyska kvalité. leverans inom en vecka. Välkommen att göra ett besök eller ring om vi kan hjälpa er!

Beställ bassträngar genom webshopen. Skicka ett mejl med måtten.

Tillbehör finns att köpa i webshopen. Klimatanläggningar från http://damppchaser.com pianopallar, pianorullkärror, flygelkärror, bärselar, silentsystem, självspelande system, polermedel, belysningar, överdrag mm. Dessa finner ni under pianostammare.se/webshop

Vi har en modern verkstad med full maskinell utrustning. Tre vackra lokaler för att visa upp våra instrument där ni får prova ut ert piano eller flygel i lugn och ro

Vi besöker er och kikar på ert piano eller flygel så vi kan ta reda på vad som behöver göras. Ni får ett kostnadsförslag och faller det väl ut så tar vi med oss instrumentet och gör den överenskomna reparationen / renoveringen.

Din pianostämmare utför även piano och flygel -transporter över hela vårt avlånga land med vår lastbil. Klicka på flytt & transport för att läsa mer.

Vi är återförsäljare för nya Feurich piano och flyglar

Niklas Riecken IT-specialist, Michael Thomasson – Feurich Sverige, Ernest Bittner – VD Feurich, Stuart Conagham – Försäljningschef Europa

dessutom Yamaha B-serien piano. Vi har flera exemplar uppställda för provspelning och erbjuder er att sitta i lugn och ro och välja ut just det instrument som passar er bäst. Vill ni kombinera er visit med att besöka andra turistmål i Leksand med omnejd erbjuder vi er snart boendemöjligheter i våra nyproducerade lägenheter. Dessa kommer att finnas bokningsbara på booking.com så snart de är klara.

Integritetspolicy