Detta är våra utställningshallar för piano och flyglar

Här hittar ni er flygel

Pianon och flyglar - Feurich Instrument

Vår utställningshall / Showroom för Feurich flyglar är 200 kvadratmeter stort. Dessutom har vi ytterligare 40 kvadratmeter med pianon att prova.  Med ca 30 flyglar och 10 piano uppställda får ni möjlighet att känna anslag och lyssna på klangen för varje flygel. Även om det är samma fabrikat och samma modell skiljer sig de åt både i anslag och klang. Vi vill ha så många alternativ som möjligt uppställda bredvid varandra så ni kan jämföra de olika individerna. Feurich hör till \”top ten\” i världen och är ett premiummärke.

Egen El

Vårt företag är helt självförsörjande på el från solen. När du köper instrument hos oss är det inte dyrare men betydligt mer miljövänligt. Vi bedriver ett omfattande miljöarbete och satsar stora resurser på att ständigt hitta nya möjligheter att trycka ner vårt klimatavtryck.

Återförsäljare av Feurich

Det mycket uppskattade FEURICH fabrikatet av piano och flyglar har producerats i mer än 160 år och den kompetens och stora erfarenhet av vårt team av experter är den främsta anledningen att vi kan upprätthålla traditionen av kvalité i FEURICH instrumenten.

Du kan med förtroende vända dig till oss när du behöver stämma ett piano, en ny flygel eller ett nytt piano. Detta är instrument med hög kvalité. Du får även efter köpet del av vår goda kompetens då ni önskar service

Reparation och stämning

Vi utför alla slags pianoreparationer, flygelrenoveringar och restaureringar av pianon och flyglar. Kontakta oss för att diskutera dina behov. Vi stämmer både pianon och flyglar till både privatpersoner och institutioner. Vi leverar i hela mellansverige och hela Stockholm.