Självspelande Flygel

Självspelande flygel

Vill du ha din flygel att kunna spela helt av sig själv?

Vi är den enda i Sverige som speciellt har certifierat oss som installatör av pianoforce performance självspelande system för piano och flyglar. Be någon sätta sig vid flygeln och provspela. Sedan startar du med din mobiltelefon ett stycke med eller utan ackompanjemang. Effekten blir att personen vid flygeln blir fullkomligt stum av förundran. Detta självspelande system får vem som helst att imponeras. Är du inte själv en drillad pianist? Det här systemet kommer att lära dig att bli bättre samt underhålla dig och dina gäster. Senaste åren har vi byggt ett antal system och har god vana på skapa det självspelande pianot.

självspelande flygel

Har ni ingen flygel att installera i säljer vi naturligtvis någon utav våra flyglar där vi installerar det självspelande systemet. Vill ni med det i åtanke att samtidigt få installerat klimatanläggning så löser vi  det som ceritfierad installatör för detta system. Vi hämtar flygeln – installerar och fraktar tillbaka igen.
Möjlighet att styra flygeln ifrån mobiltelefon, det krävs en iphone eller android telefon.
Vill du kunna styra från din Iphone/Android eller Ipad? detta funkar med tillbehöret AMI
 Läs mer på www.pianoforce.com

Besök vår utställningshall för att se systemet  inomonterat och lyssna  och njut av  den kvalité som Pianoforce erbjuder.

Prislista för 2022 (ex moms, installation och reskostnader)

Performance player system piano eller flygel 47 800 kronor
Wifi router 900
AMI box 3 200
Tangentavkänning optisk 9 800
Högtalarsystem 8 400

Silentsystem för performance system 32 000

Installation ca 25 000

Din pianostämmare i siljansbygden installerar självspelande system
Ami box är en intelligent box som ger möjlighet att ansluta ljudutgången från iPod till Performer och spela musik med synkroniserade analoga pianospår.

USB-anslutningen på framsidan för snabb eller tillfällig anslutning av USB-enheter och mikrofoningång för anslutning av mikrofon för att sjunga med med Player med hjälp av högtalarsystemet installerat på ditt piano. Ami boxen är ett tillbehör.

Högtalarsystemet är utvecklat och tillverkat av Pianoforce. Utmärkt ljud 2.1 ljudsystem innehållande basreflex subwoofer med integrerad digital förstärkare och 2 satelliter designade för enkel en effektiv installation under pianot. 2 x 100 W. Högtalarsystemet är också ett tillbehör.

Keescan är det ultimata tillbehöret för att spela in ditt eget pianoframträdande. Nu kan du spela in musik direkt på ditt akustiska piano och fånga essensen av dina känslor varje gång du trycker på tangenten på ditt piano. Denna höga precision är karaktären hos denna optiska sensorskenenhet som fångar anslaget, hastigheten och varaktigheten för varje tangent och sustainpedalen. Så inspelningen återskapas så exakt, dynamisk och uttrycksfull som möjligt som den ursprungliga pianisten tänkt sig. Din komposition konverteras till midi-data och skickas till självspelande pianot, Performance Player-systemet eller till en ansluten dator för vidare bearbetning eller lagring i minnet.

Proffs, lärare, studenter eller bara nybörjare kan nu få ett kraftfullt verktyg för att spara sina livespelningar och till och med lära sig av sina misstag. Medan den är ansluten till ett Performance Player-system installerat på samma piano, är en omedelbar uppspelning av den inspelade musiken möjlig. För att återge bästa möjliga uppspelning krävs att pianot är stämt. KEESCAN kan installeras i valfritt akustiskt piano direkt i ditt eget hem eller hos Din pianostämmare i siljansbygden.