BO I VÅR FLYGEL

Uthyrning av rum 9,8/10 stjärnor på boende!

Övernattning i Dalarna

Uthyrning av rum

Välj datum och sök för att få upp kalendern. Det är då möjligt att se vilka rum som är tillgängliga på varje datum att hyra vårt boende i Leksand.

Rum 1 och 2 är tvåbäddslägenheter avsedda för 2 personer / lägenhet. Rymliga sköna dubbelsängar.

Rum 3 är en något större lägenhet med 1 dubbelsäng och dessutom en våningsäng. 4 personer får vistas i denna lägenhet.

Tryck först på blåa ”SÖK” sedan vilken av lägenheterna som är aktuell och välj datum samt boka!

Vi har fått EU-stöd som syftar till att utveckla Sverige landsbygd. Vår expansion kommer vara positiv för vår verksamhet och för samhället i stort genom att skapa fler arbetstillfällen och öka tillgängligheten för kunder. Att erbjuda fritt boende i samband med köp kan också vara en lockande förmån för kunder som behöver resa långt för att besöka vår utställningshall. Vi ser att vi kan hantera en ökad efterfrågan och säkerställa att kunderna fortfarande får en hög kvalitet på produkter och service.
Rekommenderat boende i Leksand. Hotell lägenheter att hyra billigt
Uthyrning av rum

Vi vill ge er den bästa upplevelsen när ni besöker Dalarna. Här finns möjlighet att hyra lägenheter,  något utav våra 2 eller 4 bäddsrum i vår flygelbyggnad.

Rummen är rökfria och djurfria.

Kommer ni för att se ut ert nya piano eller nya flygel så bjuder vi på boendekostnaden, ni bokar och betalar som vanligt och blir det sedan affär på något av våra nya piano eller ny flygel så drar vi av den förbetalda boendekostnaden på priset på instrumentet.

Vi erbjuder förstklassig uthyrning semester lägenheter i leksand  / boende med hög standard för dina behov under resan. Våra lägenheter är nybyggda och fullt utrustade med allt du behöver för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Våra recensioner är nära nog 

Våra lägenheter har olika storlekar och inredningsstilar för att passa dina behov och önskemål. Varje lägenhet har ett välutrustat kök där du kan tillaga dina egna måltider, bekväma sängar där du kan koppla av efter en lång dag och ett modernt badrum med allt du behöver för att fräscha upp dig.

Vi erbjuder också en rad bekvämligheter som gratis wifi öppen dygnet runt, tvättmöjligheter mot en extra kostnad och en miljö där du kan koppla av med en kopp kaffe eller träffa andra resenärer.

Lägenheterna ligger centralt i Leksand med närhet till 3 mataffärer, restauranger, konditori, butiker och sevärdheter. Vi ligger också nära kollektivtrafik och har egna gratis  parkeringsmöjligheter för att göra din resa så smidig som möjligt.

Våra hotell lägenheter är perfekta för både kortare och längre vistelser. Oavsett om du är på affärsresa, semester eller behöver en tillfällig bostad, så har vi den perfekta lägenheten för dig. Vi strävar efter att erbjuda en högkvalitativ upplevelse för våra gäster och kommer att göra allt vi kan för att göra din vistelse så bekväm och trevlig som möjligt. 

Får man ha inneboende utan tillstånd? Varje lägenhet är dimensionerad utifrån ett visst antal personer både ur brandskydd och ventilation. Därför tillåter vi inte att fler personer än avsett vistas i varje lägenhet. 

Boka din vistelse hos oss idag och upplev en unik boendeupplevelse i våra nya hotell lägenheter. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Får man ha inneboende utan tillstånd?

Vi har de tillstånd som krävs för vår verksamhet,  Exempelvis brandskyddsdokumentation, F-Skatt mm.

Rum att hyra i leksand med möjlighet att provspela och välja ut ert nya piano eller flygel.

Våra rum är nyproducerade 2023 med hög standard centralt i Leksand.

Gångavstånd till restauranger, konditori och nöjen. 

Centralt i Leksand har vi tre nyproducerade lägenheter.

55″ Smart TV

Golvvärme

Luftkonditionering

FTX klimatåtervinning för ren luft,

Komplett kök

Kyl, frysfack

Diskmaskin

2 kokplattor

Wc med dusch

Handdukstork o hårtork

Upplev sommaren i Leksand – Dalarna – Leksands ishockey, Leksands Sommarland, Hildasholm, Carl Larsson, Clas Ohlson, Granbergets skidanläggning eller bada och njut av underbara Siljan i våra semesterhus / lägenheter i leksand.

Övernattningslägenhet i Leksand
Skön uteplats mot innergård
Flygeln Lägenhets Hotell

Välkommen till vårt fantastiska hotell och lägenhetshotell – en modern oas belägen centralt i staden!

Med våra utmärkta faciliteter och unika bekvämligheter kommer du att få en oförglömlig vistelse.

Våra rum och lägenheter är utrustade med den senaste teknologin för att du ska känna dig som hemma. Golvvärme och luftkonditionering säkerställer att du alltid har den perfekta temperaturen oavsett årstid. Slappna av och njut av underhållningen på den stora TV:n efter en lång dag i staden.

För matlagningsentusiasten erbjuder vi ett fullt utrustat kök där du kan laga dina favoriträtter. Våra badrum är exklusivt utformade för att ge dig en lyxig upplevelse med moderna faciliteter och flotta ytor.

Efter en spännande dag i staden kan du krypa ner i våra mjuka sängar och få en god natts sömn i det lugna området där vårt hotell är beläget. Vår värd är alltid tillgänglig för att göra din vistelse så trevlig och bekväm som möjligt.

För musikälskaren har vi en unik utställningshall där du kan beundra vackra pianon och flyglar av högsta kvalitet. Våra instrument är noggrant utvalda för att ge dig en musikalisk upplevelse utöver det vanliga.

Vi strävar alltid efter att leverera den högsta kvalitén på våra tjänster och bekvämligheter för att säkerställa att din vistelse blir minnesvärd och behaglig.

Välkommen till vårt hotell – din plats för bekvämlighet, elegans och avkoppling!

Trigger Sidebar Cart0
×
Your cart is empty. Go to Shop