Filter och Algmedel

Tillbehör och reservdelar för klimatanläggningar

Optimera prestandan hos din klimatanläggning och förläng livslängden på ditt instrument med vårt filterbyte-kit. Våra experter rekommenderar att filtren byts ut två gånger per år för att säkerställa en optimal funktion. Livslängden på filtren påverkas av vattnets hårdhetsgrad och mängden mineraler som finns i vattnet. Genom att regelbundet byta filter kan du undvika problem och säkerställa att din klimatanläggning fungerar smidigt.

För att upprätthålla en hälsosam miljö i din klimatanläggning rekommenderar vi också att använda vårt effektiva algmedel. Algmedlet förhindrar tillväxt av alger och motverkar illaluktande dofter i vattnet. Genom att inkludera algmedlet i din underhållsrutin kan du säkerställa att din anläggning alltid är fräsch och luktfri.

När det är dags för stämning av ditt piano, rekommenderar vi att du passar på att byta filtren samtidigt.

Vi erbjuder alltid filterbyte i samband med stämning och ser till att det finns extra filter tillgängliga på plats.

Kostnaden för att underhålla din anläggning är minimal jämfört med fördelarna – din stämning kommer att hålla längre och risken för sprickbildning i stämstock och resonansbotten minskar avsevärt.

För att ge ditt instrument den bästa möjliga vård rekommenderar vi att du använder Piano Life Saver, även känt som Damp Chaser. Piano Life Saver är en innovativ och pålitlig enhet som reglerar luftfuktigheten i din klimatanläggning och skyddar ditt piano från skador orsakade av temperatur- och fuktvariationer. Genom att installera Piano Life Saver kan du vara säker på att din klimatanläggning arbetar i harmoni med ditt instrument och bidrar till att förlänga dess livslängd.

Ta hand om ditt piano och optimera prestandan hos din klimatanläggning med våra filterbyte-kit och tillbehör. Investeringen i regelbunden underhåll kommer att löna sig genom att säkerställa att ditt instrument fortsätter att leverera den bästa kvaliteten och att din klimatanläggning fungerar problemfritt under lång tid framöver. Välj kvalitet, välj hållbarhet – välj våra produkter för att ta hand om ditt älskade instrument.”miljö för ditt piano kan du bevara dess kvalitet och prestanda under en längre tid.

Hos oss finner ni tillbehör för både piano och flygel till attraktiva priser. Surfa runt på hemsidan för att finna fler produkter som lyfter ert instrument till en ny nivå!

Trigger Sidebar Cart0
×
Your cart is empty. Go to Shop